Arsenal: a Boca Juniors fiatal középpályására hajt Mikel Arteta! – sajtóhír

Lapértesülések szerint az Arsenal spanyol menedzsere szívesen látná csapata keretében az új idény előtt a Boca Juniors játékosát, Ezequiel Fernandezt, akinek az átigazolását illetően az angolok már fel is vehették a kapcsolatot a Boca képviselőivel.

(Photo by Claudio Villa/Getty Images)

Az argentin Bolavip beszámolója szerint az “ágyúsok” érdeklődése olyannyira konkrét, hogy rövidesen egy 15 millió euró körüli ajánlattal nyithatják meg a hivatalos tárgyalásokat.
A jelenleg az argentin válogatottal a párizsi olimpián szereplő, legutóbb Irak ellen gólt is szerző Fernandez már kétszeres felnőtt válogatott is, a benne rejlő potenciált pedig jelzi, hogy Argentínában a jövő egyik biztos tagjának tekintik az ‘albiceleste’ keretét illetően.

Az Arsenal helyzetét a transzfer kapcsán erősítheti, hogy a Bolavip említi azt is, hogy nemrég a szaúdi Al-Qadsiah tett egy több mint 13 millió eurós ajánlatot Fernandezért, ám azt a Boca azonnal visszautasította.

A Boca-nevelésű játékos piaci értékét 14 millió euróra taksálják jelenleg (forrás: Transfermarkt), szerződése 2028 év végéig érvényes Buenos Airesben.

fociclub

A Arsenal: a Boca Juniors fiatal középpályására hajt Mikel Arteta! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.