Serie A: szerb válogatott hátvédet igazolt az AC Milan! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették az RB Salzburg védőjét, Strahinja Pavlovicot.

(Photo by Mike Kireev/NurPhoto via Getty Images)

Igaznak bizonyultak korábbi beszámolónk, miszerint az AC Milan gárdája Strahinja Pavloviccsal szeretné megerősíteni a védelmét. Az olasz csapat ugyanis a mai napon hivatalos közleményben tudatta, hogy leigazolták a szerb hátvédet az RB Salzburgtól. A milánói alakulat a transzfer megvalósulása érdekében 18 millió eurót fizetett az osztrák csapatnak, ami különböző bónuszok teljesülése esetén még tovább növekedhet.

A 23 éves kora ellenére a szerb válogatottban már 38-szor pályára lépő játékos kulcsfigurája volt a Salzburgnak az elmúlt két évben. Strahinja Pavlovic a Salzburg színeiben az elmúlt két szezonban 71 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 6-6 gólig és gólpasszig jutott. Új állomáshelyén 2028 nyaráig szóló szerződést írt alá, de a megállapodása tartalmaz egy plusz 1 évre szóló hosszabbítási opciót is. A szerb játékos új csapatánál a 31-es számú mezt fogja viselni, és a hírek szerint 1,5 millió eurót fog keresni.

Pavlovic összességében a Milan harmadik nyári szerzeménye Álvaro Morata és Álex Jiménez után.

fociclub

A Serie A: szerb válogatott hátvédet igazolt az AC Milan! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.