Ismét kölcsönadja mellőzött védőjét a Manchester City – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) újonca, az Ipswich Town lehet az új állomása a Manchester City mellőzött védőjének.

(Photo by Jeff Dean/Getty Images)

A The Athletic információi szerint a Manchester City középpályása, Kalvin Phillips hamarosan átesik az orvosi vizsgálaton az Ipswich Townnál, mielőtt egy szezonra kölcsönben csatlakozna a Premier League-újonchoz.

Phillips csütörtökön esik át a vizsgálatokon, miután a két klub megegyezett az átigazolás feltételeiről. A Citynél nem lesz visszahívási opció a megállapodásban. A 28 éves játékos a nyáron tért vissza a Cityhez, miután hat hónapig kölcsönben a West Ham Unitednél játszott.

A korábbi hírek szerint az Everton is vizsgálta Phillips kölcsönvételét, míg a Fulham is érdeklődött az angol iránt.

Phillips lenne az Ipswich hetedik szerződtetése a nyári időszakban Jacob Greaves, Omari Hutchinson, Liam Delap, Conor Townsend, Ben Johnson és Arijanet Muric érkezése után.

Phillips a januári átigazolási időszakban csatlakozott a West Hamhez, de a kelet-londoni klubnál töltött ideje sikertelenül telt. Kölcsönjátéka alatt 10 alkalommal lépett pályára, és februárban, a Nottingham Forest elleni 2-0-s vereség alkalmával két sárga lapot kapott, majd kiállították.

Az angol válogatott játékos 2022-es átigazolását követően kevés játékpercet kapott a Citynél, a klubnál töltött két szezonja alatt mindössze két Premier League-mérkőzésen lépett pályára – mindkettőt azután, hogy Pep Guardiola csapata már bebiztosította a 2022/23-as bajnoki címet.

Annak ellenére, hogy az előző Európa-bajnokságon Anglia egyik kiemelkedő játékosa volt, Phillips elvesztette a helyét a válogatottban is, és nem került be a 2024-es Eb-keretbe se.

fociclub

A Ismét kölcsönadja mellőzött védőjét a Manchester City – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.