A Tottenham középpályásával erősít a Leicester City – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Leicester City megállapodott a Tottenham Hotspur középpályásának leigazolásáról. 

 (Photo by Vince Mignott/MB Media/Getty Images)

A The Athletic információi szerint a Leicester City megállapodott a Tottenham Hotspur csapatával Oliver Skipp leigazolásáról A 23 éves középpályás vasárnap már részt vesz az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.

Skipp az elmúlt szezonban 24 alkalommal lépett pályára minden sorozatot figyelembe véve a Spurs színeiben, de a csapat menedzsere, Ange Postecoglou túlnyomórészt csereként használta.

A Tottenham akadémiáján végzett játékos szerződése 2027-ig szól. Az első csapatban 2018-ban debütált, és eddig 106 alkalommal lépett pályára a klub színeiben. Skipp a 2020/21-es szezont kölcsönben a Norwich Citynél töltötte, és 47 alkalommal lépett pályára az angol másodosztályban (Championship).

A Spurs a nyáron már megerősítette a középpályáját Archie Gray szerződtetésével a Leeds Unitedból, míg Pierre Emile-Höjbjerg a Marseille-hez távozott. A Leicester eközben a elvesztette középpályást, Kiernan Dewsbury-Hallt, aki a Chelsea-be igazolt.

fociclub

A A Tottenham középpályásával erősít a Leicester City – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.