Mellőzése ellenére nem valószínű a magyar védő klubváltása

A magyar válogatott legújabb keretébe nem került be a 70-szeres válogatott hátvéd a klubjában kapott kevesebb játéklehetőség miatt…

(Photo by Harriet Lander – UEFA/UEFA via Getty Images)

A ciprusi Omonia Nicosia színeiben kevesebb játéklehetőséghez jutó rutinos magyar hátvéd, Lang Ádám menedzsere, Illés Zoltán a Nemzeti Sportnak elmondta, a játékos nem készül mindenképpen klubot váltani:

“A nyári felkészülés elején az Omonia új edzője azt mondta Lang Ádámankhogy számít rá, viszont mivel az Európa-bajnokság miatt később csatlakozott a csapathoz, volt egy kis lemaradása a többiekhez képest, ezért a Konferencialiga-selejtező 1. fordulójában nem került be a kezdőcsapatba. A selejtezők során eddig hatból hat meccset nyert a csapat, így érthető, hogy Vladas Drambauskas nem változtatott a győztes kezdőn. Az Omonia azonban várhatóan főtáblára kerül, és a múlt héten elkezdődött a bajnokság is, bízunk abban, hogy a kettős terhelés mellett Ádám is lehetőséget fog kapni.”

Vannak érdeklődések, külföldről és itthonról is. Az NB I-ből három csapat is érdeklődött, de az ETO, mellyel hírbe hozták Ádámot, nincs köztük. Azonban mivel a legtöbb szóba jöhető országban már csak napok vannak hátra a nyári átigazolási időszakból, kis esélyt látok arra, hogy még most létrejöhet az átigazolás. Abban bízom, az Omoniában is bizonyítani tudja az őszi szezonban, hogy lehet rá számítani” – tette hozzá a játékosügynök.

A 31 éves hátvéd öt szezont töltött el az Omonia színeiben, azonban az előző idényben mindössze 15 bajnokin jutott szóhoz, és egyelőre az új idényben is csak epizódszereplőnek számít.

fociclub

A Mellőzése ellenére nem valószínű a magyar védő klubváltása bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.