Argentínában folytathatja az Athletic Club legendája – sajtóhír

Nemzetközi sajtóhírek szerint az Athletic Clubtól az elmúlt idény végeztével távozó rutinos karmester potenciális új csapatával tárgyal…

(Photo by Ion Alcoba Beitia/Getty Images)

Germán García Grova információi szerint az Athletic Clubtól távozó rutinos spanyol középpályás, Iker Muniain előrehaladott tárgyalásokat folytat, hogy leigazoljon az argentin San Lorenzo együtteséhez.

A 31 éves középpályás az egész pályafutását a bilbaói Athleticnél töltötte, a 2009-2010-es szezontól kezdő 560 mérkőzést játszott a piros-fehérek színeiben. Muniain ez idő alatt 76 gólt és 70 gólpasszt regisztrált, éppen a közelmúltban érte el a legnagyobb sikerét a klubbal a Király-kupa elhódításával, melynek döntőjét korábban háromszor is elvesztették.

Muniain korábban nem győzte hangsúlyozni, hogy az argentin River Plate-et tartja a kedvenc csapatának, még a csapat Madridban megvívott Libertadores-kupa-döntőjén is jelen volt 2018-ban, így sokan arra számítottak, hogy a “milliomosokhoz” igazolhat. A jelek szerint a rutinos labdarúgó egy másik hangulatos Buenos Aires-i együttesénél találhatja meg új klubját, ha a tárgyalások sikerre vezetnek.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Argentínában folytathatja az Athletic Club legendája – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.