A Napoli csatára elfogadta a szaúdi ajánlatot – sajtóhír

A Napoli elvágyódó csatárának sorsa továbbra is a levegőben lóg, és a jelek szerint az európai érdeklődők helyett akár Szaúd-Arábiába is távozhat…

(Photo by Ciro De Luca/NurPhoto via Getty Images)

A Football Italia több forrásra hivatkozva számolt be róla, hogy a Napoli klubváltás előtt álló csatára, Victor Osimhen elfogadta a szaúdi Al-Ahli által négy évre kínált 160 millió eurós szerződést, azonban a klubok egyelőre nem állapodtak meg az átigazolásának feltételeiről.

A 25 éves csatár az elmúlt négy idény alatt 133 mérkőzésen 76 gólt szerzett a Napoli színeiben. Az Azúrkékek 2022-2023-as olasz bajnoki címe idején Osimhen 26 találattal lett a bajnokság legeredményesebb játékosa. Noha csapata gyengébben szerepelt a legutóbbi idényben, Osimhen a bajnokságban 15, minden sorozatot figyelembe véve pedig 17 alkalommal volt eredményes a 2023-2024-es szezonban.

A korábbi híresztelések szerint Osimhent a Paris Saint-Germain és a Chelsea egyaránt szerette volna megszerezni, azonban az egyezetések nem jutottak sokáig.

A forrás emlékeztet rá, hogy a nigériai csatár szerződésében 130 millió eurós kivásárlási árat rögzítettek, a szaúdiak első ajánlata azonban csupán 70 millió euró volt, melyet a Napoli felé tettek, így egyelőre a csapatok elég messze állnak az egyezségtől.

fociclub

A A Napoli csatára elfogadta a szaúdi ajánlatot – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.