Serie A: kölcsönadta létszámfeletti védőjét a Juventus! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönadta létszámfeletti védőjét, Mattia De Scigliót.

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A Juventus gárdája a tegnap esti órákban hivatalos közleményben tudatta, hogy kölcsönadta védőjét, Mattia De Scigliót. A rutinos jobbhátvéd ligán belül marad, ugyanis az Empoli csapatához került a 2024/2025-ös szezonra. Ez a kölcsönadás ugyanakkor azt is jelenti, hogy véget ért a 31 éves játékos torinói karrierje, miután a most kezdődő idény végén le fog járni a szerződése a Juventusnál, amit nem fognak meghosszabbítani. Az Empoli így a kölcsönvétel lejártát követően akár átigazolási díj nélkül is megszerezheti a védőt, amennyiben elégedettek lesznek a teljesítményével.

Mattia De Sciglio 2017 nyarán 12 millió euró ellenében csatlakozott a Juventushoz a Milan csapatától. Az “Öreg Hölgy” mezét azóta 117 alkalommal öltötte magára, amelyeken 2 gólig és 4 gólpasszig jutott. De Sciglio a Juvéval összesen 6 trófeát nyert, 3 bajnoki cím, 2 kupagyőzelem és 1 szuperkupa formájában.

De Sciglio távozásával az a játékos hagyja el a Juve keretét, aki legrégebb óta a tagja volt a csapatnak olyan értelemben, hogy nem az akadémiáról került az “Öreg Hölgy” felnőttei közé.

fociclub

A Serie A: kölcsönadta létszámfeletti védőjét a Juventus! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.