PL: újabb játékosát passzolta le kölcsönbe a Chelsea! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönadta támadóját, Armando Broját.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

Szinte az egész nyári átigazolási időszak arról szólt, hogy a Chelsea szeretne számos játékosától megválni, köztük a csapat támadójától, Armando Brojától is. Az albán csatárral kapcsolatban több klub neve is felmerült, az átigazolási időszak véghajrájában pedig sokáig úgy tűnt, hogy az újonc Ipswich Town fogja őt kölcsönvenni, de a felek végül nem tudtak megegyezni. Broja végül így sem maradt csapat nélkül, az utolsó percekben ugyanis az Evertonnak sikerült megállapodnia a “Kékekkel”, aminek értelmében a 22 éves játékos a 2024/2025-ös idényt a liverpooli csapatnál fogja tölteni. Az Everton vásárlási opciót is szerzett a támadóra, de ennek részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra.

Armando Broja 2022 nyarán került fel a Chelsea felnőttei közé. A klub színeiben összesen 38 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2028 nyaráig köti a londoni csapathoz, piaci értékét pedig 22 millió euróra teszi a transfermarkt. A támadó lett összességében az Everton 7. nyári érkezője.

fociclub

A PL: újabb játékosát passzolta le kölcsönbe a Chelsea! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.