Kecskeméten folytatja a Fehérvár fiatal csatára – HIVATALOS

A Kecskemét szerződtette a Fehérvárhoz egy évvel ezelőtt visszatérő tehetséges labdarúgót…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A Kecskemét hivatalos oldalán erősítette meg, hogy megszerezte a Fehérvár fiatal támadója, Berki Marcell játékjogát, akivel hosszú távú megállapodást kötött.

A 20 éves támadó a Fehérvárnál nevelkedett, majd 2018-tól a Red Bull Salzburg korosztályos csapataiban pellérozódott, játszott az UEFA Ifjúsági Ligában és az osztrák másodosztályú Lieferingben. Berki tavaly nyáron tért vissza a piros-kékhez, azonban az elmúlt idényben csak epizódszerephez jutott, 13 mérkőzésen egyszer talált be az NB I-ben.

“Friss az élmény még számomra, ugyanakkor amikor meghallottam, hogy a KTE engem szeretne, akkor nagyon boldog lettem. Nem sokat gondolkodtam, szerettem volna váltani és jönni. Tisztában vagyok vele, hogy egy nagyon jó klubról van szó, mely a játékosok kinevelésében is komoly sikereket ért már el. Tökéletes lépés ez számomra fiatalként, ami az én munkabírásommal egy nagy lehetőség is. Szeretném megmutatni, hogy mit tudok, ezzel is segítve a klubot. Célom, hogy minél több játékperchez jussak, azt tartalommal töltsem meg, és remélem, hogy a szurkolók is gyorsan meg fognak kedvelni ezáltal” – nyilatkozta az új igazolás.

  fociclub

A Kecskeméten folytatja a Fehérvár fiatal csatára – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.