Serie A: a PSG védőjére csapna le télen a Juventus! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese a téli átigazolási időszakban a Paris Saint-Germain védőjével, Milan Skriniarral erősítené meg a keretét.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb beszámolói alapján a Juventus együttese a télen mindenképp szeretne egy középhátvédet igazolni, melynek fő kiváltó oka Gleison Bremer sérülése. A brazil védőt legalább 6 hónapig kénytelen nélkülözni az “Öreg Hölgy”, emiatt pedig már többek között a jelenleg szabadügynök Sergio Ramosszal is szóba hozták az olasz csapatot. A hírek szerint a Juve egyik legfőbb kiszemeltje a Paris Saint-Germain futballistája, Milan Skriniar. A szlovák védő számára nem lenne ismeretlen a Serie A világa, hiszen 2016 januárjától 2023 nyaráig az olasz bajnokságban futballozott a Sampdoria, majd az Inter játékosaként. A 29 éves játékos tavaly nyáron került a PSG-hez, ahol viszont messze nem az általa elvárt játékpercek jutnak neki Luis Enrique irányítása alatt, amit jól mutat, hogy ebben a szezonban mindössze két bajnokin kapott lehetőséget, és 111 percet tölthetett a pályán. A források szerint így Skriniar is hajlandó a váltásra és kész lenne visszatérni az olasz bajnokságba, ám a jelenlegi, éves szintű 10 millió eurós fizetése miatt minden bizonnyal csak a kölcsönvétel jöhet szóba a Juve számára. A beszámolók alapján ugyanakkor a Juventus listáján más védők is szerepelnek, például az Arsenal védője, Jakub Kiwior, illetve a Bolognában játszó Sam Beukema.

Milan Skriniar  a Paris Saint-Germain színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 34 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 1 gólt jegyzett. Szerződése 2028 nyaráig köti aktuális csapatához, piaci értékét pedig 20 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Serie A: a PSG védőjére csapna le télen a Juventus! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.