MU: Hollandiában már tudják, mi lesz Erik ten Hag sorsa!

A Manchester United pocsék szezonkezdését követően Erik ten Hag menedzser bármennyire is bízik benne, hogy képes fordítani a “vörös ördögök” szerencséjén, egyre többen látják úgy, hogy az 54 esztendős holland tréner napjai meg vannak számlálva az Old Traffordon.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

A tizenegy idei tétmérkőzésén mindössze három győzelmet arató (4-4 döntetlen és verség mellett – a szerk.) ten Hag jövőjét az angol sajtó szerint egy hét eleji, zárt, londoni gyűlésen már tárgyalhatta az MU vezetősége, azonban miután hivatalos bejelentés nem történt, mindenki úgy készül, hogy az Ajax korábbi trénere folytathatja a kispadon – De vajon meddig?!

Erre a kérdésre adta meg a szerinte egyértelmű választ az egyik legismertebb és legmegbecsültebb holland sportújságíró-futballszakíró, Marcel van der Kraan.

“Itt Hollandiában szinte mindenki biztosra veszi, hogy Erik ten Hag-nak nincs jövője a Manchester Unitednél!” – idézi a brit talkSport a holland szakíró gondolatait.

“Minden elismerésem Erik-é, aki láthatóan próbál magabiztosan nyilatkozni, hisz önmagában, ugyanakkor szerintem mindez csak annak szól, hogy erősítse saját magát. Becsülendő, hogy kitart az elképzelései mellett, ezáltal igazi túlélőnek mutatkozik. De vajon elkerülheti-e a jelenleg inkább elkerülhetetlennek tűnő helyzetet?!” – tette fel a költői kérdést Marcel van der Kraan.

Egy biztos, jelen állás szerint Erik ten Hagnak a válogatott szünet után, legelőször a Brentford elleni hazai bajnokin lehetősége lesz bizonyítani a kispadon, legfőképpen eredményeket produkálni!

fociclub

A MU: Hollandiában már tudják, mi lesz Erik ten Hag sorsa! bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.