Lemondott a San Lorenzo vezetőedzője – HIVATALOS

Új edzőt keres az argentin bajnokságban (Liga Profesional) gyengélkedő San Lorenzo együttese…

(Photo by Daniel Jayo/Getty Images)

A San Lorenzo hivatalos csatornáin keresztül számolt be róla, hogy az első csapat vezetőedzője, Leandro Romagnoli lemondott a tréneri posztjáról.

A 43 éves szakember áprilisban vette át a csapat vezetését, azóta az elmúlt fél évben 26 mérkőzésen vezette az együttest, amely a kezei alatt hét találkozót nyert meg és tízet vesztett el kilenc döntetlen mellett. Romagnoli aktív játékosként pályafutása jelentős részében a Ciclónt erősítette, 1998 és 2004, valamint 2009 és 2018 között volt a csapat játékosa, tagja volt a 2014-es Libertadores-kupa-győztes csapatnak. a visszavonulása után a klub utánpótlásában vállalt szerepet, évek óta a tartalékokat irányította és időnként beugrott az első csapat kispadjára is, mígnem áprilisban főállásban is megkapta a posztot.

Az egykori támadó középpályás vezetésével sem javultak azonban a San Lorenzo eredményei, a csapat tíz fordulóval a Liga Profesional aktuális kiírása előtt csak a 28 csapatos mezőny 24. helyét foglalja el.

A klub vezetősége későbbre ígért tájékoztatást az új vezetőedző kilétével kapcsolatban.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Lemondott a San Lorenzo vezetőedzője – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.