Ismét lehet jelentkezni a "Kolonics Emlékfutásra"

image

1 év szünet után október 19. és 23. között ismét megrendezik a Bécs- Pozsony-Budapest Ultramaraton futóversenyt, amely három országon halad keresztül, megújult útvonalon. A 316,7 km hosszú viadal zárónapjához kapcsolódik a "Kolonics Emlékfutam" félmaratoni verseny, valamint az 56-os Szabadság Futam is.

A Merkapt Maraton Team SE, mint a Budapesti Nagy Sportágválasztó szervezője és az országos mozgalom elindítója, már tavaly bekapcsolódott a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramaraton futóverseny szervezésébe.
 
Az utolsó napi 21 km-es szakaszon az 56-os Szabadságfutam mellett a „Kolonics Emlékfutam” ezúttal is megrendezésre kerül.
 
Az ötnapos futóverseny a kajak-kenusok körében nagyon népszerű. Évek óta rajthoz áll rajta két, többnyire kenusokból álló csapat, hogy váltóban teljesítse az ultramaraton távját.
 
Az utolsó, Budakesziről induló 21 km-es szakasznak évről évre egyre több igazolt kajak-kenus versenyző vág neki.

A szervezőbizottság és a Kolonics György Alapítvány megállapodása értelmében idén az utolsó szakaszon a nevezési díj 3000 forint. A kajak-kenus jelentkezők egyedi pólóban, Koló tiszteletére futják le a 21 kilométeres távot.

Minden nevezési díjból 2000 forint a Kolonics György Alapítvány számlájára fog átkerülni. Próbáljuk meg közös erővel segíteni az alapítvány munkáját!
 
Jelentkezni elektronikus formában az ipacs.endre@merkapt.hu címen lehet október 17. reggel 7-ig, az alábbi adatok feltüntetésével:
 
Név:
Klubnév:
MKKSZ versenyzői szám:
Pólóméret:
Telefonszám:
email cím:
 
A 3000 forintos nevezési díjat a Merkapt SE UniCredit Banknál vezetett 10918001-00000026-41680009 bankszámlaszámlájára kérjük átutalni 17-én hétfő reggel 7 óráig vagy az utalás tényét kérjük igazolni.
 
Másik lehetőségként személyesen is be lehet fizetni a pénzt a megadott határidőig a Róbert Károly krt 90. szám I. emeleti M12/B szerkesztőségi irodában vagy a X. kerület, Maglódi út 12/B címen található Nagy Sportágválasztó Szervezőirodában 8 és 17 óra között.
 
A rajtpisztoly – a korábbi évekhez hasonlóan – október 23-án, 9-kor fog eldördülni Budakeszin, a Knáb János utca 60. szám alatt található Széchenyi István Általános Iskolánál.
 
A rajt előtti percekben meghallgatunk egy idevágó történetet Kolóról és felidézzük legnevezetesebb győzelmét hanganyag segítségével.
 
A rajtszámok és az emlékpóló átvehető 21-én a Róbert Károly krt-i irodában 8-17 óra között vagy Budakeszin, a verseny napján 8.25-ig előzetes egyeztetés szerint (hívjatok a 06 20 56 39 254-es számon). 8.25 után már nem biztos, hogy elérsz, mert nekem is be kell melegítenem valamikor.
 
Az egyetlen kikötés, hogy a résztvevők az MKKSZ-nél regisztrált versenyzőként szerepeljenek. Ha nincs versenyzői számod, igazolj le bármelyik kajak-kenu klubhoz. Ez az adminisztrációt tekintve, kb. 5 perc időt vesz igénybe. Ezzel a kritériummal az a célunk, hogy tényleg csak kajak-kenusokból álljon a megkülönböztetett futócsapat.
 
Küldd tovább kajak-kenus társaidnak ezt a felhívást, hogy minél többen teljesíthessük a 21 kilométeres távot.

Sporttársi üdvözlettel: 
Ipacs Endre
Merkapt SE
 
és a A Bajnokok Csapat tagjai:
 
Beé István világbajnok kajakos
Boronkay Péter világ- és Európa-bajnok paratriatlonista
Csabai Edvin világbajnok maratonista kenus
Kozmann György olimpiai bronzérmes és világbajnok kenus
Lindenmayer János ironman
Szemán Róbert sárkányhajó világbajnok
 
Kerékpáros kísérőik:
 
Kassai Károly duatlon bajnok
Horváth Csaba olimpiai és világbajnok kenus
Fábián Károly országos bajnok kenus