Labdarúgó NB I – A Győrt legyőzve továbbra is veretlen a Debrecen

image

 Az éllovas Debrecen hazai pályán kétgólos győzelmet aratott az őt üldöző Győr felett a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának első szombati mérkőzésén, ezzel továbbra is veretlen a bajnokságban.

OTP Bank Liga, 12. forduló:
DVSC-TEVA – Győri ETO FC 2-0 (1-0)
———————————-
Debrecen, 9000 néző, v.: Bognár
gólszerzők: Simac (21.), Kulcsár (55.)
sárga lap: Bódi (37.), Korhut (49.), Bouadla (51.), Varga (82.), illetve Völgyi (23.), Trajkovic (56.), Dinjar (67.)

DVSC:
—–
Novakovic – Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut – Bódi (Dombi, 89.), Varga, Bouadla, Szakály P. – Kulcsár (Yannick, 82.), Coulibaly (Nikolic, 65.)

Győr:
—–
Stevanovic – Babic, Stanisic, Szabó O., Völgyi – Ji-Paraná (Ceolin, 69.), Pilibaitis, Trajkovic – Dudás, Aleksidze (Ahjupera, 68.), Dinjar

Az ősz rangadóján nem érdemtelenül szerzett vezetést a 21. percben az addig valamivel aktívabb hazai gárda Simac fejesével. A gól után élénkebb, izgalmasabb lett az összecsapás, a győriek közel álltak az egyenlítéshez.
A Debrecent megnyugtatta a 100. élvonalbeli meccsén szereplő Kulcsár találata, amelyet követően már nem változott az eredmény. A hajdúságiak hetedik hazai mérkőzésüket is megnyerték, így nagy lépést tettek az őszi elsőség megszerzéséért zajló versenyben. Kondás Elemér tanítványai már négy pont előnnyel vezetik a tabellát.