A Manchester United horvát tinédzserre vadászik

image

Sir Alex Ferguson szemet vetett a Dinamo Zagrab támadó középpályására, Mateo Kovacsicsre.

A Premier League hírek egyre többet szólnak egy fiatal horvát játékosról, Mateo Kovacsicsről. A 17 éves játékos korához képest nagyon éretten futballozik, ráadásul már a Dinamo legjobbjai között tartják számon.

A horvát U21-es válogatott Kovacsicset Lionel Messihez és honfitársához, Luka Modricshoz is szokták hasonlítani. A szintén angol Arsenal a hírek szerint már ajánlatot is tett a tinisztárért, ám ezt a hírt senki nem erősítette meg. Ugyanakkor a játékos ügynöke, Marcel Kacinari elmondta, hogy Kovacsics valószínűleg Angliában fogja folytatni pályafutását.

„A legvalószínűbb az, hogy Mateo Angliában folytatja majd, ha úgy dönt, hogy elhagyja Horvátországot. Jelenleg az Arsenal és a Manchester United érdeklődik a legaktívabban iránta. A Dinamo Zagreb jó kapcsolatot ápol a Premier League-ben szereplő csapatokkal, több játékos is Zágrábból került Angliába a közelmúltban” – mondta Kacinari.

A Bajnokok Ligája mai fordulójában a Dinamo Zagreb a holland Ajax együttesét fogadja, míg a Manchester United a román Otelul Galati otthonában vendégeskedik.