Gumiasztal Berkivel

image

Komoly megmérettetésre kerül sor szombaton a gumiasztalosoknál, amelyen a kétszeres világbajnok tornász, Berki Krisztián is tiszteletét teszi.

A DRENCO KUPA Gumiasztal  Magyar és Nemzetközi Bajnokságot szombaton a Tungsram Sportcsarnokban rendezik, a döntőkre 16.30 órától kerül sor. A legjobb magyar versenyzők mutatkoznak be a gumiasztalon, közöttük az a hat sportoló, aki a világbajnokságra készül, ahol Juhász Judit szakágvezető szerint  a legfontosabb feladat a jövő tervezése miatti "helyzetfelmérés” lesz. Külön figyelmet érdemelnek legjobbjaink gyakorlatai, hiszen most lehet először látni a magyarokat az ukrán edzők, Tatiana Souiska és Natalia Borovskasegítsége utáni munka elvégzését követően. A bajnokságon természetesen asztalra lép a hazi legjobb gumiasztalos, Juhász Zsolt is, aki harcba száll az olimpiai pótkvalifikációs tesztversenyre való bejutásért.
Külön megtiszteltetés, hogy a múlt héten világbajnoki aranyat szerző UTE-s Berki Krisztián is megjelenik a viadalon.
Juhász Judit, gumiasztal szakágvezető: Az év legfontosabb versenyére kerül sor, bízom benne, hogy sokan kilátogatnak. Óriási dolog, hogy klubunk versenyzője, Berki Krisztián is eljön megnézni a legjobbakat. Remélem, hogy az ukrán edzők segítsége meglátszik majd a versenyzők gyakorlatain.