Csikai Bence ismét egy példa nélküli trükk beadására készül

image

Csikai Bence kicsivel több, mint egy hónapja 8000 ember előtt mutatta be rolleres trükkjeit a Westend City Center tetején.

Az emlékezetes extrém sport-show után most hétvégén a budapesti Poolban pörög majd a levegőben az alig 16 éves egri XTR-roller tehetség. A Hell Racing Team egyik legfiatalabb tagja újabb egyedülálló trükkre készül a skateparkban – ha sikerül, ezt a példa nélküli attrakciót is Bence neve fémjelzi majd az XTR-roller szakágon belül.
Szombaton, a havashalmi Pool második születésnapja alkalmából fergeteges versenyt rendeznek a méltán népszerű budapesti skateparkban. Az amatőr versenyzőkön át a profi kategóriáig rolleresek, skatesek és bmxesek mutatják be tudásukat és küzdenek majd az első helyért. Ez az első alkalom, hogy együtt lépnek pályára e sportágak képviselői, úgyhogy igazán pörgős, ráadásul ingyenes programra számíthatnak az érdeklődők „A suli mellett kevesebb lehetőségem van a rollerezésre, mint nyáron, de ha időm engedi, mindig a pályán vagyok. Kell is a gyakorlás, mert egy olyan trükkel készülök a megmérettetésre, amelyet még senki nem vállalt be a hazai extrém rolleresek közül.” – mesélte Bence, aki saját határait feszegetve ismét egy igen veszélyes ugrásra készül.
A selejtező és a döntő között, illetve utána is szabad a pálya, így az éles versenyeken kívül felszabadult, tétnélküli bemutatókra is számíthatnak a nézők. „Még sosem versenyeztem a Poolban, számomra is ismeretlen lesz a helyszín.” – vallotta be Bence. „A kihíváshoz méltó bemutatót tervezek: megpróbálok beadni egy trükköt, amellyel még senki nem próbálkozott itthon. A lényege, hogy hátra szaltóból hátsó kerékre érkezve állok meg, majd visszaugrom az ívbe. Rengeteget gyakorolok, hogy élesben meg tudjam valósítani ezt az gyakorlatomat, ugyanis eddig csak szivacsmatraccal és gumiaszfalt felett próbálkoztam. – vallotta be a Hell Racing Team roller versenyzője – sokkal inkább izgatottan, mint félve.
Október 22-én a szervezők sültkolbásszal, zenével, streetballal és kitűnő hangulattal várják az extrém sport kedvelőit – Bence pedig egy olyan trükkel, amelyet még senki nem vállalt be itthon. Találkozzunk szombaton!

HELL Energy sajtóközlemény