Forma-1: 2012-ben egy új Hamiltont láthatunk majd

image

Anthony Hamilton szerint a fia, a 2008-as világbajnok Lewis Hamilton jövőre sokkal erősebben fog visszatérni, mint volt bármikor korábban a Formula-1-es pályafutása alatt.

Az idei szezonban kiegyensúlyozatlan, sok balesetbe keveredő Lewis számára Anthony szerint a Koreai Nagydíj volt a fordulópont, amikor a fia a júliusi Német Nagydíj óta először állhatott fel a dobogóra.

„Annyi negatív kritikát kapott, amennyit csak egy ember kaphat” – nyilatkozta Anthony Hamilton a BBC Sport-nak. „Lewis hihetetlenül tehetséges, és elmondhatom, hogy ő képes volt arra, amire a legtöbben nem és visszatért idén az élre. Úgy gondolom, hogy Korea megmutatta, hogy mekkora bajnok is ő, és nem csak pilótaként, hanem emberként (is nagy). Szembe kellett néznie azzal, hogy nehéz éve volt, szembe kellett néznie a sok kritikával, de ennek ellenére a múlt héten képes volt eredményt elérni. Ő egy hihetetlen ember, aki nagyon sokaknak a példaképe. Mindent megtett ezért és imádja az autósportot. És mi még nem láttuk az igazi Lewis Hamiltont, láttuk a fiatal Lewis Hamiltont, de most egy új Lewis Hamilton fog jönni.”