Igazi versenyautót vezethetsz szombaton, az Euro-ringen – RC Motorsport

RCM_motorsport.jpgSzereted az autóversenyeket? Kipróbálnád magad? Úgy nyomhatod a gázt, ahogy a csövön kifér, profi instruktorral, és felvezető versenyutóval, hogy mindig megtaláld a legjobb íveket.

Ha Te is álmodtál már arról, hogy büntetlenül, traffipax nélkül száguldhass, mint Schumacher, akkor jelentjük kivételesen nem lóg bilibe a kezed, mert ez az álom most valóra vált!
Az RCM Motorsport mai ajánlatával november 19-én 8 körön keresztül addig nyomhatod a gázt az Euro-ringen egy igazi versenyautóban, amíg a csövön kifér!
A Suzuki Swift Kupa profi pilótái most átadják Neked a volánt, hogy mindenkinek megmutathasd, igenis, Te vagy a legjobb amatőr pilóta!
Mielőtt elstartolnál, rövid elméleti és gyakorlati oktatást kapsz, hogy felkészítsenek erre a felejthete41597_141666729199284_902_n.jpgtlen élményre.
Ahhoz, hogy biztonságosan repeszthess a közel 22 km hosszúságú pályán, és a maximumot hozhasd ki magadból, egy profi instruktort is kapsz, aki végig melletted ül majd az autóban. Hogy minden kanyart úgy vegyél be, ahogy az a ‘Nagy Autóversenyzők Kódexében’ meg van írva, egy felvezető versenyautó halad majd előtted.
Sisakot és maszkot is kapsz az RCM-től, mert hát ezek nélkül nem is kelne életre a benned szunnyadó Vettel.
A futam helyszíne az Euro-ring, ami közvetlenül az M5-ös autópálya örkényi lehajtójánál, az 52-es km-nél található.
Hallod ezt? Már felbőgött a motor és már tényleg csak rajtad van a sor!
Jelentkezni lehet a info@rcmmotorsport.hu e-mail címen, de kuponnal is részt lehet venni a rendezvényen, klikkelj ide!

AZ RCM Motorsport 2011-es videója:

www.rcmmotorsport.hu