Rácz Dénes győzelemmel zárta eredményes pályafutását

image

Rácz Dénes visszavonult. A K-1 nehézsúlyú magyar bajnoka négyszeres világbajnoki, kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes harcművész a 2. Dübögő-kupán vívta utolsó profi meccsét.

A Gerendásról indult sportember kegyes volt a jófajta bunyóra kiéhezett békési publikumhoz. Marius Murcianut „csak” a harmadik menetben küldte először, majd másodszor és végül utoljára, harmadszor padlóra – tudósít a Békés Megyei Hírlap. Az erősen full-os békési városi sportcsarnokban a Surman Boxklub által megszervezett nemzetközi K-1 és MMA gálán ez a ringcsata jelentette az utolsó párharcot. A négyszeres világbajnoki, kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes, az ISKA világszervezet nehézsúlyú bajnoka, a K-1 Magyar Nagydíj győztese, a Papp László Sportarénában 2009-ben világbajnoki címmérkőzést is vívó 32 éves sportember meghallgathatta dr. Leyrer Richárd búcsúztatóját is.
— Ma elköszönünk tőle, azonban biztos vagyok benne, hogy Denit látjuk még a szorító környékén, mert ezt a tudást egyszerűen át kell adni — fogalmazott a Magyar Kick-box Szövetség elnöke.

Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálat