12. Szentgotthárdi Csata Emlékfutás

image Finiséhez érkezett a Szentgotthárdi Csatafutás Emlékfutás szervezése, hiszen már csak néhány nap van a rendezvény rajtjáig.

Az eseményt a Szentgotthárdi Sportbarátok Egyesülete szervezi. A verseny fő támogatója St. Gotthard Spa & Wellness, a TABAK1, a Vossen Hungária, Szentgotthárd Város Önkormányzata, a Vas Megyei Önkormányzat. Azonban további számos nagylelkű vállalkozó is támogatja a rendezvényt. A támogatók részletes listája a honlapon található.

 Az előnevezés során közel 250 fő jelentkezett a különböző versenyszámokra. A főfutamra 130 fő jelentkezett előnevezésben. Minden versenyszámra lehet jelentkezni a helyszínen is, az egyes futamok indulását megelőző 1 óráig.

 A 2014. augusztus 2-án megrendezésre kerülő sportesemény 16.00 órakor közös bemelegítéssel kezdődik, majd 16.20-tól indulnak el a gyermekfutamok. Ezt követően a parafutam veszi kezdetét, majd 18.30-kor startol a 9,5 km-es főfutam, illetve a váltófutam. 18.35-kor pedig az 1664 m-es hobbifutam, valamint ennek keretében a jelmezes futás.

 Az eredményhirdetés 2 fordulóban történik. A gyerekfutamok és parafutam díjátadására 17.30.kor kerül sor a templom előtti téren. A hobbi-, a váltó-, valamint főfutam eredményhirdetésére kb. 20.30-kor kerül sor a várkerti színpadon. A legjobbak oklevél, kupa vagy érem díjazásban, valamit tárgyjutalomban részesülnek. A kategóriák legjobbjainak a díjakat a St. Gotthard Spa & Wellness, a Vossen és a TABAK1 ajánlották fel. Az Opel Szentgotthárd Kft. által különdíjban részesítjük azt az iskolai osztályt, ahonnan a legtöbben neveznek a futóversenyre, valamint a parafutam részvevőit. A hobbifutam keretében jelmezben futók szintén különdíjat kapnak.

 A Cafe Corso Étterem minden főfutamos, parafutamos és hobbifutamos indulót vendégül lát egy gulyáslevesre. A gyermekfutamokon indulók pedig fagyijegyet kapnak szentgotthárdi vállalkozók jóvoltából. A legkisebbeknek külön meglepetéssel is kedveskedünk. Támogatóink révén pedig tombola-felajánlásokat is kisorsolunk.

Várjuk a futókat, szurkolókat, nézőket rendezvényünkön !

 További információ:

www.csatafutas.net

Szentgotthárdi Sportbarátok Egyesülete, Kozma Gábor