Wilsont gyászolja a motorsport világa: „Nagyszerű pilóta és ember; szerető férj, édesapa”

Justin Wilson (Fotó: bijlsma / XPB Images)

Justin Wilson (Fotó: bijlsma / XPB Images)

Stefan Wilson: „Nem tudom leírni azt a fájdalmat, amit most érzek. A testvérem volt, a barátom, a példaképem, a mentorom. Igazi bajnok volt! Mindig törődött a többiekkel, és mindig adott nekik valamit. Korábban például eldöntötte, hogy halála estén felajánlja a szerveit, hogy másoknak segítsen. Többször elmondtam neki, hogy csak fele olyan jó ember akarok lenni, mint ő, és akkor már igazán jó ember leszek. A sportért élt! Az egyetlen könnyebbség, amit most érzek, hogy olyan életet élt, amit imádott. Nyugodj békében haver!”

Jenson Button: „A motorsportok világa ismét elcsendesedik. Justin Wilson nagyszerű ember, és autóversenyző volt. Gondolatban a családtagjaival vagyok. 1989-ben gokartokkal versenyeztünk egymás ellen, és emlékszem a mosolya már akkor is ragadós volt. Szeretnivaló fickó volt!”

Mark Webber: „Tegnap este egy nagyszerű ember hagyott itt bennünket. Barátom! Annyira sajnálom. Nyugodt békében Justin! Gondolatban most a családoddal vagyok.”

Jean-Éric Vergne: „Ez annyira szomorú. Nincsenek szavak… Nyugodj békében Justin!”

This is so sad, have no words… RIP Justin

A photo posted by Jev (@jeanericvergne) on

 

Max Verstappen: „Ismét szörnyű hírek az autósport számára… Justin Wilson hiányozni fog, igazán!”

Fernando Alonso: „Nyugodj békében Justin Wilson! Gondolatban most a családtagjaiddal és a barátaiddal vagyok. Annyira szomorú, annyira nehéz elfogadni…”

Karun Chandhok: „Rendkívül szomorú híreket kaptam ma reggel Justin Wilsonról. A juniorszériában hihetetlenül keményen teljesített, hogy bekerüljön a Forma-1-be. Annyira rendes srác volt! Nyugodj békében Justin! Igazi példakép lehet a fiatalok számára, hiszen a magassága okozta nyilvánvaló nehézségek ellenére hajtott és nagyszerűen végezte a munkáját.”

Marcus Ericsson: „Rendkívül szomorúan hallom, hogy Justin elhunyt. Gondolatban most a családtagokkal és a barátokkal vagyok. Nyugodj békében!”  

Pastor Maldonado: Nyugodj békében barátom!” 

 

Alexander Wurz: „Ismét elveszítettünk egy nagyszerű versenyzőt. Nagyon nehéz elfogadni. Nyugodj békében Justin Wilson!”

Max Chilton: „Egy ragyogó mosoly tűnt el. Nyugodj békében Justin!”

Carlos Sainz: „Rendkívül szomorú hírekre ébredtünk. Nyugodj békében Justin! A motorsportok világa hiányolni fog. Gondolatban a családoddal és a barátaiddal vagyok!”

Nelson Piquet junior:Nyugodj békében Justin! Óriási veszteség ez a motorsport számára…”

Romain Grosjean: „Szomorúan hallom, hogy Justin Wilson eltávozott. Borzalmas hírek; drámai év a motorsort számára. Túl sok bajnokot veszítünk el…”

Toro Rosso: 2003 óta nagyon jól ismertük őt… Justin Wilson nagyon hiányozni fogsz! Gondolatban most a családoddal és a barátaiddal vagyunk!”

 

 

McLaren-Honda: „A McLarent ledöbbente Justin Wilson halálhíre. Gondolatban a családdal és a barátokkal vagyunk! Nyugodj békében Justin!”

Williams: „Szívszorító hírek Justin Wilson haláláról. Gondolatban a családdal és a barátokkal vagyunk!”

Force India: „A csapatot lesújtották a Justin Wilson halálával kapcsolatos hírek. Gondolatban a családdal és a barátokkal vagyunk ezekben a nehéz pillanatokban! Nyugodj békében!”

Red Bull: „Egy tragikus veszteség. A csapat szeretné együttérzését küldeni Justin családjának és barátainak ebben a nehéz időszakban.”

 

 

Dario Franchitti: „Nyugodj békében Justin! Igazi áldás, hogy ismerhettelek, és a barátod lehettem. Szerettek gondolok a feleségedre, a gyermekeidre és a testvéredre!”

Juan Pablo Montoya: „Nehéz nap ez a motorsportok számára. Elveszítettünk egy nagyszerű pilótát, egy nagyszerű embert. Nyugodj békében Justin! Hiányozni fogsz! A gondolataiban és az imáimban most a családoddal vagyok.”

Simon Pagenaud: „Justin, hiányozni fogsz! Köszönünk mindent, amit az IndyCarért tettél. A gondolataiban és az imáimban most a Wilson-családoddal vagyok. Nyugodj békében Justin!”

Tony Kanaan: „Meghasad a szívem, miután ismét elment egy barát. Az egyik legigazibb versenyző. Miért csináljuk ezt? Azért, mert szeretjük. Nem akarunk máshol lenni, csak a versenyautónkban. Őrizni fogjuk az örökséged barátom!”

James Hinchcliffe: „Hiányozni fogsz Justin, de nagyon! Nincs túl sok hősöm, de Stefanra és Juliára [a feleségedre] mostantól hősként tekintek, azért, hogy ilyen erősek tudtak maradni.” 

 

A photo posted by James Hinchcliffe (@hinchtown) on

Helio Castroneves: „Most Justin családjáért imádkozom. Isten adjon erőt nektek, hogy megtaláljátok a békét. Nyugodj békében barátom!”

Will Power: „Felzaklattak a hírek! Justin egy fantasztikus ember volt, nagyon fog hiányozni nekünk. Gondolatban most vele és a családjával vagyok!”

Scott Dixon: „Apa, férj, barát, csodálatos ember. Örökké hiányolni fogunk. Szeretettel gondolok a Wilson-családra. Nyugodj békében Justin!”

Graham Rahal: „Vannak dolgok, melyeknek egyszerűen nincs értelmük. Nem lehet felfogni, bizonyos dolgok miért történnek meg. Ezt az embert azonban sohasem fogjuk elfelejteni. Tony jól mondta, érte versenyzünk a hétvégén! Nyugodj békében barátom!”

Manor: „Ma reggel rettenetes hírek érkeztek az Amerikai Egyesült Államokból. A legmélyebb együttérzésünket szeretnénk küldeni Justin családjának és az IndyCar-közösségnek!”

 

Forrás: www.telesport.hu – RSS