Honda frusztrált a kialakult helyzet miatt

Keisuke Honda, a Milan japán középpályása elégedetlen a helyzetével és elmondta, korábban soha nem mellőzték ilyen sok ideig.

A 29 éves játékos jól kezdte a szezont, hiszen a Perugia elleni kupameccsen gólt szerzett és egy gólpasszt is kiosztott. Ezt követően azonban visszaesett a formája és az utóbbi időben csak csere volt Mihajlovicnál. Honda egyébként a japán nemzeti csapatban folyamatosan jó teljesítményt nyújt és legutóbb egy góllal járult hozzá a válogatott győzelméhez Szingapúr ellen. A japánok végül 3-0-ra nyertek és Honda 82 percet játszott.

“A kialakult helyzet nem egyszerű. Korábban a pályafutásom alatt soha nem töltöttem ilyen sok időt a padon, mint most. Kezdem megérteni azoknak a játékosoknak az érzését, akik rendszeresen ezt érzik. Szerencsére a válogatottban más a helyzetem, mint itt a Milannál” – mondta Honda a La Gazzetta dello Sportnak.

A játékost a közelmúltban már több alkalommal is szóba hozták több angol együttessel. Állítólag nem kizárt, hogy a több játéklehetőség reményében januárban a Premier League-be igazol. A támadó-középpályás a jelenlegi szezonban 293 percet töltött a pályán a bajnokságban.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS