Mihajlovic: Elérhető közelségbe került a döntő

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője a Sampdoria elleni kupameccs után értékelt. A szerb edző szerint a csapat számára a továbbjutás volt a legfontosabb és ezt sikerült összehozni.

“Egyszerűen nyernünk kellett és elértük, amit akartunk. Nagy esély adódott előttünk és éltünk ezzel. A döntő elérhető közelségbe került és ez a győzelem nagy lökést adhat önbizalom szempontjából a bajnokságban is. Most célunk, hogy legyőzzük a Frosinonét a hétvégén. Már hamarabb el kellett volna dönteni a tegnapi mérkőzést, de elégedett vagyok a csapattal. Ez egy nagy győzelem, ami remélem, hogy több önbizalmat és lelkesedést ad.” – mondta Mihajlovic.

“A Marassi stadionban mindig nehéz játszani. Szilárdak és egységesek voltunk. Kevés helyet adtunk az ellenfélnek és megérdemeltük a győzelmet. A Sampdoria a második otthonom, így mindig jó érzés visszatérni a stadionba. Soriano? Nem szeretnék olyan játékosokról beszélni, akik nem az én csapatomban játszanak. Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy jobban kell teljesítenünk. Carpi? Legyőzték a Fiorentinát. Nagy lehetőségünk van, hogy a döntőbe kerüljünk, de a labdarúgásban semmi sem biztos.”

“A jövőm? Sohasem aggódtam a megjelent pletykák miatt. Bízok magamban és csak a munkára koncentrálok. Erős személyiség vagyok, nem foglalkozok a pletykákkal. Bertolacci? Nem volt könnyű dolga, hiszen régóta nem játszott. Reméljük, hogy a sérülése a múlté.” – tette hozzá.

A Milan vasárnap koraeste az újonc Frosinone otthonába látogat.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS