A Csobánka téri jégpálya is február végéig üzemel!

korcsolya_Csobánka tér 2

A lakosság kérésére az önkormányzat a békásmegyeri, Csobánka téren működő jégpályáját is egy hónappal tovább üzemelteti, így az január vége helyett február végén zár csak be.

Idén második alkalommal van lehetőségük a kerületieknek két helyszínen – a Fő téren és a Csobánka téren – ingyenesen korcsolyázni a téli hónapokban. Az elmúlt év tapasztalatai alapján bebizonyosodott, hogy a kerület külső részén is nagy az igény a sportolás lehetőségére, hiszen Békásmegyer központjában, a Csobánka téren igen frekventált helyen lett kialakítva a korcsolyapálya. A Csobánka téri jégpálya üzemeltetését az Önkormányzat eredetileg 2016. január végéig tervezte.

Tekintettel a pályák folyamatos és intenzív kihasználtságára, valamint a beérkező lakossági igényekre, az önkormányzat a Csobánka téri jégpályát is február végig fenntartja, lehetőséget biztosítva ezzel az ingyenes sportolásra mind a Belső-Óbudán, mind pedig a Békásmegyeren élőknek is.

A kerület vezetésének elsődleges célja, hogy kerületünkben minden általános iskolás és középiskolás gyermek elsajátítsa és megszeresse a korcsolyázás alapjait a délelőtti szervezett tanórákon és a hétvégi tanfolyamokon, a felnőttek részére pedig, az ingyenes sportolási lehetőség biztosításával, segítse az egészséges életmód kialakítását és gazdagítsa a családi programokat.

jégpálya

A jégpályák a már megszokott rendben február 28-ig, a Fő téren minden nap 8.00 – 22.00 óráig, a Csobánka téren 8.00 – 20.00 óráig várják a kicsiket, a nagyokat és a felnőtteket egyaránt. A korcsolyaoktatás természetesen ebben az időszakban is ingyenesen igénybe vehető az alábbiak szerint:
Fő téren: szerdánként 9.00 – 11.00 óráig, szombatonként 8.00 – 10.00 óráig.
Csobánka téren: csütörtökönként 9.00 – 11.00 óráig, vasárnaponként 8.00 – 10.00 óráig.

/forrás:obuda.hu/

Forrás: www.obudasport.hu – RSS