A válogatott játékosok és a szurkolók is új mezeket kapnak!

Megérkezett a magyar nemzeti csapatok frissített mérkőzés meze. A drukkerekre is gondoltunk, ezért idén már egyedi névvel és számmal ellátott szurkolói mezek is rendelhetők!

Fotózást tartottunk ma a Touchdown Storeban, a szurkolói ruházatok kizárólagos forgalmazójánál. Így a játékosok mezei mellett a rajongóknak készült termékek is a fotós lencséje elé kerültek, melyek holnaptól érhetők el a boltban.

A TOUCHDOWN STORE ÜZLETET ÉS WEBSHOPOT ITT TALÁLJÁTOK!

A játékosok közül elsőként Törzsök Tamás, a védelem erőssége ölthette magára a frissített címeres mezt. Az új zöld mezben lépnek majd pályára játékosaink ősszel a lengyel, majd a belga csapat ellen is, kívánjuk nekik, hogy szép emlékeket szerezzenek bennük mindnyájunknak!

playa

Természetesen a 12-es számot továbbra is a csapatot buzdítóknak tartjuk fent. A mérkőzés helyszíneken és személyesen is beszerezhetők a TD Storeban, valamint online is rendelhetők. A méretválaszték jelentősen bővült, már 110-es mérettől elérhetők a legnagyobb méretig, teljes méretválaszték érhető el a boltban. A 12-es szurkolói mezek bruttó ára minden méretben 7900 Ft. Mérettáblázatért kattints IDE!

szurkolói

Az egyedi számmal és névvel ellátott mezek tovább fokozhatják a szurkolói hangulatot, ezekre előrendelést a TD Storeban személyesen és online is leadhattok. Egyedi mezeket csak előre fizetés mellett tudunk számotokra legyártatni. Az átfutási idő legfeljebb 3 hét, így aki már szeptember 24-én, a lengyelek elleni meccsen szeretne egyedi mezben drukkolni, időben adja le rendelését! Bármilyen méret rendelhető, az egyedi mezek ára 9500 Ft mérettől függetlenül.

egyedi

Ezen kívül a válogatott logójával díszített baseball sapkák is elérhető piros és fehér színekben, 5 és 6 osztású verziókban is, áruk 2900 Ft.

sapkak

Minden befolyó forintból a nemzeti csapatok felkészülését és szerepeltetését finanszírozzuk. Segíts ebben nekünk TE is, légy a csapat támogatója a nézőtéren és azon kívül is, boruljanak zöldbe a lelátók! Köszönjük!

kids

 Fotók: Varga Gyula

Forrás: http://mafsz.org – RSS