Bradley: nagy meccset akarok

image

Az amerikai ökölvívó nagy meccseket akar vívni, így ha nem jön össze a Manny Pacquiao elleni visszavágó, Amir Khan ellen állna ki.
Timothy Bradley június 9-én vitatható pontozással legyőzte Manny Pacquiaót, így ő lett a WBO új váltósúlyú világbajnoka. A Bokszvilágszervezet azóta már újraszámolta a mérkőzést, és akkor is az amerikait hozta ki győztesként. Pacquiao elmondta, örömmel állna ki ismét Bradley ellen, ám a filippínó inkább a mexikói Juan Manuel Marqueznek adna egy harmadik esélyt.
A váltósúly új bajnoka természetesen nem örül „Pacman” döntésének, és ha valóban nem jönne tető alá egy újabb gála kettejük főszereplésével, akkor Amit Khan ellen szeretne bokszolni a 28 éves, eddig veretlen amerikai.
„Nem hiszem, hogy ez így rendben van” – panaszkodott Bradley, Pacquiao döntésére hivatkozva. „Össze kell jönnie a visszavágónak, mivel az első meccs hihetetlenül szoros volt, bárhogy alakulhatott volna.”
Bradley már az első meccs sajtótájékoztatóján is egy óriási plakáttal jelent meg, melyen a visszavágót hirdette, és természetesen azon már ő volt a címvédő.
„Hozzuk össze azt a találkozót november 10-ére, de felőlem akár decemberben is öklözhetünk” – folytatta. „Ő is akarja, akkor miért ne lehetne? El kellene oszlatni a kétségeket, hiszen ha ismét összecsapnánk, egyszer és mindenkorra rendezhetnénk a dolgainkat.”
Amennyiben Bradley nem járna sikerrel „kampányszövegével”, úgy más nagyágyúkat fűzne meg.
„en csak és kizárólag kemény, jó meccseket akarok vívni. Ha Amir Khan jelenti ezt a minőséget, akkor miért ne, hozzuk össze” – zárta sorait a váltósúly bajnoka.
Ugyan a bet365 ökölvívás szekciójában még nem szerepel a Pacquiao-Marquez meccs, de mihelyst hivatalosan is bejelentik a mérkőzést, a fogadás is megkezdődhet.
Tm – Xlsport.hu, Xlfight.hu