A Milan megkísérelte Sanches leigazolását

Olasz sajtóhírek szerint a Milan vasárnap tárgyalásokat kezdeményezett a Lille vezetőségével Renato Sanches januári átigazolásáról, de nem járt sikerrel.

A 24 esztendős középpályás neve már tavaly nyáron is felmerült a Milan háza táján és a klub benne látja Franck Kessié ideális helyettesét arra az esetre, ha az elefántcsontparti középpályás a szezon végén ingyen távozik a szerződésének lejártával.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja közölte, hogy Paolo Maldiniék tegnap megkísérelték Renato Sanches szerződtetését a mercato utolsó előtti napján. A tárgyalások titokban zajlottak a két klub között és az esti órákig egyáltalán nem szivárgott ki a sajtóban, hogy mire készül a Milan.

Di Marzio arról ír, hogy megvoltak a feltételek ahhoz, hogy a Milan és a Lille megállapodjon egymással egy 25 millió eurós átigazolási árról, amelyhez további bónuszok társultak volna. A Rossoneri készen állt, hogy azonnali befektetést hajtson végre és már januárban elhozza Sanchest, azonban a tárgyalások kudarcba fulladtak a játékos nagyon magas követelései miatt.

Ma este zárul az átigazolási piac és szinte biztos, hogy az utolsó napon már nem lesznek fejlemények a Sanches-üzlet kapcsán.

A MilanNews megerősítette, hogy valóban volt kapcsolat a Lille vezetőségével és a játékos ügynökével, Jorge Mendes-zel, azonban a januári transzfer nagyon bonyolult volt. Az Európa-bajnok portugál válogatott középpályás a Milan egyik legfőbb célpontja lesz a nyárra.