Hagymateához és a bíbor kasvirágról azaz az echinacea cseppekről

,,Rettenetes ízű ám de szép színű – és ami fontos: gyógyító!- hagymatea” címen leírtam már nektek, hogyan készítem a hagymateát. Most csak annyit: a lábast megtömöm egy sorban héjas hagymafejekkel. Felöntöm annyi vízzel, amennyi ellepi és kis lángon 10 percig forralom. Leszűröm és langyosan, befogott orral, egy hajtásra iszom. Tudom, sokan készítenek karamellt hozzá.

A cikk folytatódik..! kattintson ide!

XLsport.hu
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.