Holnap mérkőzést játszik a Milan

A Milan csütörtökön az első mérkőzésén lép pályára a téli felkészülési időszakban.

A játékosok több mint 2 hét szabadság után a múlt héten pénteken, december 2-án kezdték meg az edzéseket Milanellóban. Folyamatban van a felkészülés a bajnokság januári folytatására és holnap a pályán láthatjuk a csapatot.

A Milan csütörtök délután az olasz negyedosztályban szereplő Lumezzane együttesét fogadja Milanellóban egy edzőmérkőzés keretein belül. Az összecsapás 14:30-kor kezdődik az edzőközpontban.

A klub tájékoztatása szerint az edzőmeccset a Milan TV élőben közvetíti, valamint a Milan hivatalos mobil applikációján (AC Milan App) és a hivatalos YouTube illetve a Twitch csatornáján keresztül is megtekinthető, utóbbi két platform esetében tagság szükséges. Ez lesz az első meccs a téli szünetben, majd a hétvégén a csapat Dubajba utazik, ahol december 13-án az Arsenallal, majd 16-án a Liverpoollal játszik a Dubaj Szuperkupa keretein belül.

A sérülésből lábadozó és a világbajnokságon szereplő játékosok távollétében a csapat ki fog egészülni Primavera-játékosokkal. A Lumezzane elleni mérkőzésen a következő játékosok állnak Stefano Pioli rendelkezésére a felnőtt csapatból: Tatarusanu, Mirante, Jungdal; Kalulu, Gabbia, Thiaw, Tomori, Adli, Brahim Diaz, Krunic, Pobega, Tonali, Vranckx; Messias, Origi, Rebic, Lazetic.