Csapatunkat három versenyző erősítette, Danyi Dániel (63,5 kg), Bárányi Péter (86 kg) és Anselment Tizián (+92 kg).Az eseményről, és a magyarok szerepléséről Lakoczky György számolt be. „Nagyon remek körülményeket biztosítottak a szlovák szervezők, jó szállodában, kiváló ellátást kaptunk. Ajtai Péternek is köszönjük, aki remekül beszéli a nyelvet, így az ő segítségével minden felmerülő kérdést azonnal meg tudtunk oldani a helyiekkel.” – kezdte Lakoczky, aki ezt követően rátért az ökölvívók szereplésére.„Szombaton Danyi Dániel bokszolt egy hazai versenyzővel, melynek a vége 3:2 arányú pontozás oda, de akár Danyi kezét is felemelhették volna. Úgy gondolom, hogy az ellenfelet sorozatos fejelés miatt meg kellett volna inteni. Sajnos Danyi szeme megsérült, másnap nem is engedtük újra szorítóba. Szupernehézsúlyban Tizián egy két méteres cseh sráccal került össze, és sajnos pontozással alul maradt riválisával szemben.„Vasárnap Bárányi egy olyan hazai versenyzővel bokszolt, aki szinte csak tenyereseket ütött, amelynek a vége az lett, hogy a második menetben felszakadt Bárányi bal szeme, így nem folytathatta a mérkőzést.Tizián egy kiváló, európai játékokon érmes versenyzővel került össze a zárónapon, és igazán férfias küzdelemben pontozással kikapott. A szlovákiai versenyen mindent megtettek a fiúk, de kicsit úgy érzem, hogy a hazai pálya helyenként lejtett. Megköszöntük a vendéglátást, rendben hazajöttünk, de előbb Bárányi Pétert elvittük kórházba, mert varrni kellett a szemét.” – zárta beszámolóját Lakoczky György Grand Prix Nemzetközi ökölvívó torna, Nyitra, 2021.10.01-03.Magyar Csapat:EDZŐ: LADÁNYI RÓBERTEDZŐ: LAKOCZKY GYÖRGYBíró: AJTAI PÉTERVersenyzőkDANYI DÁNIEL 63,5 kgBÁRÁNYI PÉTER 86 kgANSELMENT TIZIÁN 92+kgHajrá magyar ökölvívás!#hungarianboxing, #boxing
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.