Sport: Kifújolták a napokban elhunyt Franz Beckenbauert a Real–Atletico meccs előtt

Több indoka is lehetett rá a szurkolóknak.

A spanyol Cadena SER szerint így fejezte ki tiltakozását a két csapat szurkolótábora, amiért a találkozót nem Spanyolországban, hanem Szaúd-Arábiában rendezték meg. Egy másik megközelítés szerint ez egy „helyi szokás”, ugyanis Szaúd-Arábiában „nem nézik jó szemmel, ha egyperces gyászszünetet tartanak”.
Franz Beckenbauer egyike volt azon személyeknek, akik játékosként és szövetségi kapitányként is világbajnoki címet tudtak nyerni, emellett kétszer kapott aranylabdát.

That was fun today! Amazing crowd����

Az Index cikkében arról ír, a „hazaiak” játékosát, a szintén német Toni Kroost sem kímélték a szurkolók, neki is kijutott a füttykoncertből. A jelek szerint Kroos nem zavartatta magát, a mérkőzés után még X-oldalán is posztolt, ahol cinikusan azt írta, „ez jó volt, csodálatos közönség”.

A spanyol Szuperkupa első elődöntőjét hosszabbítás után 5–3-ra nyerte meg a Real Madrid. A „királyi gárda ellenfele” a csütörtök esti Barcelona–Osasuna mérkőzés győztese lesz a fináléban.

Írta a HVG

A Sport: Kifújolták a napokban elhunyt Franz Beckenbauert a Real–Atletico meccs előtt bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.