2007 március 25: Veszprém Wildfires ESC – Nyíregyháza Tigers

American_football.jpgMárcius 25-én, vasárnap 14:30-kor a Veszprém ESC Wildfires fogadja a Stadion gyepszőnyegén az ország másik végéből érkező Nyíregyháza Tigers csapatát.

Idő: 2007.03.25.
Hely: Veszprém, Városi stadion
Kickoff: 14:30

A felemásra sikeredett tavaly szeptemberi bemutatkozás után ismét amerikai futball-mérkőzést láthatnak Veszprémben a sportág kedvelői, illetve akik szeretnék megismerni ezt a látványos játékot.
Az összecsapás egy felkészülési mérkőzés lesz, melynek célja nem más, mint – az áprilisban induló Divízió II-es bajnoksághoz – begyakorolni a taktikákat, éles helyzetben bevetni az újonc játékosokat, és megszerezni a jó szerepléshez elengedhetetlen önbizalmat, mindkét csapat részéről. A nyíregyháziak a másodosztály keleti csoportjába, míg a veszprémiek a nyugati 1-es csoportba kerültek. A csapatok már túl vannak a 2006 őszi Blue Bowlon, ahol rengeteg tapasztaltot és meccsrutint gyűjthettek.

A hazai Wildfires 2006 decembere óta új edző gárda keze alatt dolgozik, vezetőedzőjük Cserjés Károly.

A rendezvény házigazdája Buda Márton (Yo Rádió) lesz, aki a mérkőzés kommentálása mellett a jó hangulatot is biztosítani fogja a közönség számára.

www.sportmedia.hu