2017-es vizes vb: elindult a jegyértékesítés!

dagalyuszoarena01

Mától lehet jegyeket venni a vizes vb-re!

dagalyuszoarena01

Emlékezhetünk rá, Szántó Éva, a 17. FINA Világbajnokságot szervező Bp2017 Nkft. ügyvezető igazgatója hétfőn, a Testnevelési Egyetemen tartott sajtótájékoztatón jelentette be: december 1-jén indul el a jegyértékesítés Magyarország eddigi legnagyobb sporteseményére.

Bérletet és napijegyet is lehet mostantól vásárolni online, valamint a jegyértékesítést lebonyolító Eventim értékesítőhelyein is.

„Mérföldkő ez, bízunk benne, hogy sokan örömmel élnek majd a lehetőséggel már idén is, hogy meglepjék magukat, szeretteiket, barátaikat. Az volt a célunk, és ez találkozott az elvárásokkal is, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhető legyen a világbajnokság. Megfizethető árakat alakítottunk ki, már 500-1000 forinttól jegyhez lehet jutni, ami garancia lehet arra, hogy rengeteg magyar ember átélje a világbajnokság legszebb pillanatait” – mondta Szántó Éva a bejelentést követően.

A gőzerővel épülő Dagály Úszóaréna 12 ezres lelátóján 9 ezer jegyet lehet értékesíteni a napi versenyekre, itt rendezik majd az úszó- és műugróversenyeket. A Hajós Alfréd Uszodában 8 ezres lelátót alakítanak ki a vízilabdatornára, erre is óriási az érdeklődés. A Battyhány téren zajló óriástoronyugrást közvetlenül közelről egy 1200 fős lelátón lehet végig izgulni, és nagyjából ekkora lelátó lesz a balatonfüredi nyílt vízi úszás helyszínén is. A Városligetben felállított alkalmi medencében, amelyben a szinkronúszás versenyszámait bonyolítják majd le, ennél nagyobb, körülbelül 3 ezres, arénaként funkcionáló lelátót építenek fel.

A jegyeket, bérleteket a jegyed.hu oldalon lehet megvásárolni. A programról itt lehet tájékozódni. A vízilabda női illetve férfi csoportbeosztását jövő év elején sorsolják…

fina-budapest2017.com / vizipolo.hu

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS