A Fradi visszavág

Ferencvaros.jpgAz Üllői útiak nem felejtették a Nyíregyháza őszi akcióját, amely során a Szpari emelt áron várta a zöld-fehér drukkereket.

A Ferencváros vezetősége úgy döntött, hogy az egységes 800 forintos jegyárakat módosítja az április 30-i, Nyíregyháza elleni bajnoki "döntőre". A hazaiak háromszáz forinttal olcsóbban válthatnak jegyet, az FTC vezetése ezzel szeretné visszacsábítani az elmúlt években alaposan megcsappant szurkolótábort. Persze ehhez az olcsó jegy kevés lesz, ezért a csapat és az új szakmai stáb jó játékot és győzelmet ígér a kilátogatók számára.

Ugyanakkor csak a hazaiak juthatnak jutányosan a belépőkhöz, a vendégek borsos áron tekinthetik csak meg az élvonalba való feljutásról vélhetően döntő összecsapást. A Szpari híveinek 3000 forintot kell áldozni a meccsért, a hatszoros ár pedig jelzésértékű: az ősszel a nyírségi egyesület ugyanígy megkülönböztette a két csapat szurkolótáborát, ám a Fradi tiltakozása allanére az MLSZ akkor a csak a fradisták számára emelt jegyárakban nem talált kivetnivalót.

www.samsungsport.hu