Johanna eleinte hűvösen fogadta Jacques Villeneuve közeledését

jacquesandjohanna.jpg

Jacques Villeneuve 2006. május 29-én vette feleségül a 23 éves Johanna Martinezt. Azóta a párnak született egy kisfia, Jules és most második gyemeküket várják. A fiatal lány még februárban mesélt egy magazinnak arról, hogy hogyan találkozott a nála 12 évvel idősebb versenyzővel.

Ebből megtudhattuk, hogy minden nagyon-nagyon gyorsan történt. Johanna 2006 tavaszán egy párizsi étterem ruhatárában dolgozott (mindössze két napja!), amikor nem más tért be oda enni, mint Jacques Villeneuve. Azt lehet mondani, hogy szerelem volt első látásra, legalábbis Jacques részéről. A lány azonban eleinte hűvösen fogadta a közeledést: "Nem voltam vele túl kedves." – emlékezett vissza – "Nem tudtam róla, hogy kicsoda. Amikor közeledett azt válaszoltam neki, hogy nem ez a megfelelő idő és hely."

Jacques azonban nem adta fel! Néhány nappal később elküldte egy barátnőjét az étterembe, hogy szerezze meg neki a lány telefonszámát. Úgy tűnik telefonon aztán sikerült megnyernie Johanna szívét, ugyanis ezután nagyon gyorsan zajlottak az események: a lány meglátogatta Jacques-ot svájci otthonába, teherbe esett tőle, eljegyezték egymást, májusban pedig összeházasodtak….

Azóta Johanna a világ minden részére elkíséri férjét. Otthagyta a munkahelyét és ma már csak a családjának él: "Büszke vagyok a férjemre. Hagyom, hogy a munkájával foglalkozzon, a saját útját járja – addig, amíg nincs túl sokat távol!" – mondja.

Johanna szerint férje jó apa: "Boldog vagyok. Jacques nagyon sok időt tölt el velünk, a családjával."

Jacques egy idő óta nemcsak autóversenyzéssel foglalkozik, hanem énekel is. Tavaly egy albumot is piacra dobott, ám azt nem lehet állítani, hogy Johanna a legnagyobb rajongója: "Johanna a legnagyobb kritikusom. Megtiltotta, hogy otthon énekeljek!" – mondta. És ezt Johanna is megerősíti: "Csak a pincében énekelhet."

A pár Európából nemrég Jacques szülőhazájába, Kanadába költözött. Montreal nyugati részén vásároltak egy nagy házat. 1997 világbajnoka már végleg lezárta magában a Forma-1-es fejezetet, ezután csak új karrierjére, a NASCAR-ra kíván koncentrálni.

www.f1bulvar.blogol.hu