Koman Vladimir csatlakozott, Simon András megsérült

komanvladimir.jpg

A jövő heti Eb-selejtezőkre Dunavarsányban készülő U19-es válogatott keretéhez már csatlakozott Koman Vladimir is. A létszám mégsem lett nagyobb, Simon András ugyanis a csütörtök délutáni edzésen vállsérülést szenvedett, s el is hagyja az edzőtábort.

Szombat este lesz keretszűkítés

A támadó az egymás közti játék során a jobb vállára zuhant, s még délután átesett a röntgenvizsgálton. Csontsérülést ugyan nem szenvedett, de a pénteki MRI-vizsgálat során kiderült, hogy válla kificamodott, s a jövő heti mérkőzéseken nem léphet pályára, ezért pénteken el is hagyja az edzőtábort.

– Nagy kár, hogy Simonra nem számíthatok majd, mert nagyszerű teljesítményt nyújtott a Vilotic-emléktornán – mondta honlapunknak Sisa Tibor szövetségi edző. – Játékosként és emberként is nagyon sajnálom, és remélem, gyorsan felépül majd.

A szövetségi edző egyelőre nem tervezi, hogy újabb játékost hív meg a bő keretbe, amelyet várhatóan szombat este szűkít tizenkét játékosra. Csütörtökön Busai Attila is kapott egy rúgást a lábszárára, de csupán zúzódást szenvedett, amely remélhetően következmények nélkül múlik majd el.

Koman Vladimir azonban csatlakozott, s bár csomagjai egyelőre nem kerültek elő, a játékos már Dunavarsányban készül a többiekkel.

Az Eb-selejtező programja:

Október 8., hétfő
Magyarország – Kazahsztán, Székesfehérvár, 18. 00 óra

Október 10., szerda
Wales – Magyarország, Székesfehérvár, 18. 00 óra

Október 13., szombat
Magyarország – Svájc, Tatabánya, 14. 00 óra

www.mlsz.hu