Ronaldinho-saga: ha a Milan nem fizet, jönnek az angolok

ronaldinho.jpg

A Barcelona és a Milan vezetői egyelőre közel sem járnak a megegyezéshez, a katalánok ezért meghallgatnak más ajánlatokat is.

Bár a képlet egyszerűnek tűnt, hiszen Ronaldinho legszívesebben a Milanban folytatná pályafutását, a piros-feketék pedig legszívesebben a brazil irányítóval erősítenék meg keretüket, egyelőre úgy tűnik, nem köttetik meg az üzlet. A Barca által kért és a Milan által felajánlott összeg között óriási a különbség, és az álláspontok nem közelednek egymáshoz.

Ezt kihasználva több angol klub is lecsapna a brazil játékmesterre, a Manchester City és a Tottenham is kész megadni a katalánok által kért átigazolási összeget. Sven-Göran Eriksson, a City menedzsere a napokban egyeztet klubja tulajdonosaival, és reményei szerint hamarosan hivatalos ajánlatot tesz Ronaldinhóért.

– Nem beszéltem még a tulajdonossal, de a hétvégén minden bizonnyal sort kerítek rá. A klub jövőjéről van szó, vagyis fontos kérdésekben kell egyeztetnünk. Ha nyáron igazolunk játékost, kizárólag világklasszis labdarúgók jöhetnek szóba, ez a nyitja az előrelépésnek – mondta Sven-Göran Eriksson.

www.samsungsport.hu