Ibrahimovic kezet nyújtott Guardiolának

image

Zlatan Ibrahimovic nem nagyon volt jóban Pep Guardiolával, és éppen ez volt az alapvető oka annak, hogy a svéd csatár otthagyta a Barcelonát, és az AC Milanhoz került.

Jelenlegi együttese most alulmaradt a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóján 3-1-re korábbi – katalán – csapatától, de a skandináv igen udvarias volt.

– Zlatan az általunk az összesítésben 3-1-re megnyert visszavágó mérkőzés után odajött hozzám, és kezet nyújtott, majd további sikereket kívánt csapatomnak a BL-ben – nyilatkozta Guardiola. – Ez igen jól esett. Persze nem sokkal később hallottam, mert visszaidézték a szavait, amiatt panaszkodik, merthogy játékvezetői segítséggel kerültünk be az elődöntőbe. Nos, utólag hadd emlékeztessem őt, volt játékosunkat arra, hogy sorozatban ötödik alkalommal játszhatunk a Bajnokok ligája elődöntőjében, és ez aligha lehet a véletlen műve. en azt kívánom neki, hogy a Milannal vagy bármiféle más együttessel hasonló bravúrt hajtson végre! S ha ez így lesz, akkor én gratulálok neki szívemből.