Paulo Sousa az MLSZ döntését bírálja

image

Véleménye szerint nem tesz jót a Ligakupa megítélésnek, hogy nem semleges helyszínen rendezik a finálét.
Szerdán délután a Videoton a Pápa ellen lépett pályára a Ligakupa elődöntőjének visszavágóján, mely szinte már csak formalitás volt, mivel a párharc első felvonásán, Pápán 3-0 arányban győztek a fehérváriak, akik a Sóstói Stadionban újabb egy gólt tettek hozzá a különbséghez, mivel hazai környezetben 1-0-ra nyertek.
Paulo Sousa, a Videoton portugál vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának adott interjút a találkozót követően, melyben többek között arról beszélt, hogy jó néhány fiatalnak is lehetőséget adott a szerdai meccsen, és örült neki, hogy ők éltek is a lehetőséggel.
A tréner ezután azt is szóba hozta, hogy szerinte hibás döntést hozott az MLSZ, amikor úgy döntött, nem semleges pályán kerül sor a döntőre. Sousa elsősorban nem azért nyilvánította ki nem tetszését, mert ők játszanak majd idegenben, hanem azért, mert így a Ligakupa presztízse is csökken, és lássuk be, van igazság a portugál szakember szavaiban. Mint ismeretes, a Magyar Labdarúgó Szövetség az elődöntők győzteseinek stadionjai közül sorsolta ki a finálé helyszínét, mely a kecskeméti Széktói Stadion lett végül.