Karsai Zita és Király Viktor is szurkol a magyar csapatokért a Las Vegas-i hip-hop világbajnokság hazai döntőjén

image Király Viktor, Karsai Zita, Brasch Bence lelkes támogatói lettek a hip-op világbajnokság magyarországi döntőjének, így amerre, járnak lelkesen ösztönzik a tehetséges fiatalokat, hogy próbálják ki magukat május 5-én, hiszen, ha bizonyítanak, kijuthatnak a Las Vegas-i világversenyre.

Először mérettetnek meg Magyarország legjobb hip-hop táncosai Las Vegasban, a világ egyik legrangosabb utcai táncversenyén, a World Hip Hop Dance Championship-en. Az America’s Best Dance Crew alkotói által megálmodott hip-hop világbajnokságon csak az vehet részt, aki dobogóra áll a hazai döntőn, melyet május 5-én rendeznek.

A jó hírt, hogy végre Magyarország is csatlakozott a legjobbak közé, a sztárok is örömmel fogadták, sőt teljes mellszélességgel támogatják a táncos csapatokat.

Király Viktor örömmel fogadta a hírt, hogy végre kis hazánk is felnőtt a nemzetközi színvonalhoz, melyet ez a táncverseny jelképez a hip-hop tánc világában.

„Amerikában minden valamirevaló tánccsapat célja, hogy elinduljon ezen a táncversenyen, amelyet végre hazánkban is megrendeznek”- jegyezte meg az énekes.

Karsai Zita szívügyének érzi az esemény a támogatását, hiszen nagyon ritka az olyan táncverseny, ahol a világ legjobbjaival mérhetjük össze tudásunkat.

Sajnos a külföldi fellépéseim miatt nem leszek a verseny időpontjában Magyarországon, de lélekben az indulókkal leszek, akik először vesznek részt egy ilyen rangos eseményen. Nagyon szurkolok nekik, hiszen nem csak a versenyhelyzet miatt izgulhatnak, hanem az újdonság miatt, amit egy ilyen első éves magyarországi döntő jelent” – mondta Zita.

A technikai igazgató nagyon bizakodó a versennyel kapcsolatban.

„Sok táncos jön el az eseményre mind versenyzőként, mind pedig nézőként. Az utóbbi táborba olyanok is beülnek, akik most csak érdeklődőként vesznek részt, de jövőre már biztosan elindulnak”- tette hozzá Barta Viktória a Hip-Hop International Hungary technikai igazgatója.

Az esemény magyar szervezői és Brasch Bence, a verseny nagykövete a Hűvösvölgyi  Gyermekotthonba is ellátogatott, hogy a meghívja a kicsiket a látványos döntőre. A lelkes gyerekek szeretettel fogadták a látogatókat, főképp az énekest. Mint kiderült, az otthon kis lakói nagyon lelkesednek a hip-hop táncért, tánctanár is jár hozzájuk, így boldogan vették az invitálást május 5-ére, a Soroksári Sportcsarnokba.

A nemzetközi verseny célja: megtalálni és támogatni azokat a tehetséges fiatalokat, akik méltán képviselhetik az országunkat a minden évben Las Vegasban megrendezett World Hip Hop Dance Championship Világbajnokságon.

 

2012. május 5. Soroksári Sportcsarnok

(selejtezők 12:00 órától, döntő kb.18:00 órától – az esemény előreláthatólag 20:00-ig tart)

http://www.hiphophungary.hu/