Hart: Jókor jött Tévez

image

Az angol válogatott első számú kapusa, Joe Hart ritka szerencsének nevezi, hogy Carlos Tévez visszatért a Manchester City-hez.
 
– Ha ez nem így történik, talán már nem is lennénk harcban az angol bajnoki címért – jegyezte meg Hart, aki Anglia válogatottja egyik erősségének ígérkezik a nyári Eb-n.
 
Már egy kicsit befagytak a City góllövő csapjai, folytatta Hart mosolyogva, amikor a tavalyi BL-meccs megtagadott cseréje miatt hónapokat kihagyott argentin csatár visszatért a Manchester City-hez.
 
– Csak bámultam a kapumban állva, amikor az első két meccsén négy gólt szerzett  a Roberto Mancini edző által visszafogadott dél-amerikai klubtársam – emlékezett a kapuvédő. – Nélküle minden bizonnyal már azon rágódnánk, vajon miért úszott el az angol bajnoki aranyérmünk. Szóval, jókor jött Tévez.
 
S vajon az út még nyitva áll a csúcs felé? – kérdezték Hartot.
 
– Igen, éppen erről beszélgettem Tévezzel, aki tőle szokatlan módon megjegyezte: tudod, Joe az életben az a leglényegesebb hogy addig küzdj, ameddig van egy szikrányi esélyed. Szóval, még megfoghatjuk a magát már biztos angol bajnoknak kikiáltó Manchester Unitedet. Főként április 30-án csökkentető a ponthátrányunk, amikor odahaza fogadjuk Wayne Rooney-éket. Az a meccs Tévezről szólhat, hiszen ha túljár Rio Ferdinand és védőtársai eszén, akkor gólt is szerez. Márpedig arra mindenképpen képes.