Conte még nem elégedett

image

Antonio Conte, a Juventus vezetőedzője, akit már Bernardinivel, Capelloval vagy Lippivel emlegetnek egy lapon, azt mondta csak a győztesek, írnak történelmet.
 
A vasárnapi Roma felett aratott 4-0-ás győzelmet követően a zebrák, teljesítményüknek köszönhetően, számos elismerést gyűjtöttek be és sokak szerint már a Scudetto-ért folytatott harcból is győztesen fognak kijönni az AC Milannal szemben, de a tréner továbbra sem elégedett. A római farkasok felett aratott győzelemmel és a Milan Bologna elleni remiének köszönhetően az „öreg hölgy” már három ponttal vezeti a bajnokságot. Conte tisztában van vele, hogy övék az elsőbbség így egyre nagyobb és másfajta nyomás kerül a csapatra, mint amikor a Rossoneri üldözői voltak.
A Bianconeri védelme sokban járult hozzá a csapat szellemiségéhez, és a tabellán elfoglalt helyezéshez. A Juventus védelme ugyanis a legjobb Európában, miután 33 mérkőzésen mindössze 18 gólt kaptak formációtól függetlenül, mivel hol 4-3-3-as, hol pedig 3-5-2-es felállásban küldte pályára fiait Conte.
A tréner az olasz sajtóban reagált azokra, kijelentésekre is hogy a nagy elődökhöz hasonlítják őt és megjegyezte, hogy hatalmas megtiszteltetés ez számára de a játékosok azok, akik az eredményeket elérik.