Ballack végleg kibékülne

image

Hamarosan távozik Európából, így olajfaágat lenget Michael Ballack.
 
Az egykori remek német válogatott középpályás, Michael Ballack kibékülne Joachim Löw-vel és Philipp Lahmmal. Hármójuk ellentéte onnan datálódik, hogy Ballack a 2010-es brazíliai vb idején megsérült, majd tett egy látogatást a németek afrikai szálláshelyén, ahol Lahm, a helyére ideiglenesen kinevezett csapatkapitány tudatta, hogy a karszalagját ő bizony nem szándékozik visszaadni Ballacknak.
 
Löw kapitány Lahm mellett állt ki, és emiatt Ballack érthetően felkapta a vizet.
 
– Ma már mindent másként, más megvilágításban látok, az eltelt hónapok elsimítják a félreértéseket – nyilatkozta a 98-szoros válogatott Ballack, aki várhatóan az Egyesült Államok-beli bajnokságban szereplő valamelyik klubban folytatja pályafutását, tehát végleg távozik a német futballéletből. – Hosszú ideig igencsak dühös voltam, ezért nem akartam játszani a brazilok elleni tavalyi augusztusi búcsúmeccsemen sem.
 
A kinyújtott jobb kéz azonban békülékenységet jelent, és mint Ballack elmondta, találkozik majd Löw-vel és Lahmmal, utoljára úgymond kitárgyalnak mindent, de benne megszűnt a sértettség érzése.