Storcz Botond ismét felrúgta saját elveit!

Korrektebb lenne, ha nem hirdetne válogatási szisztémát

 

 

Az igazságról már eddig is sokan és sokfélét írtak, állítottak, vélekedtek róla, és folytathatnám. Akár az egyik sláger szövegét is idézhetjük, mely szerint ,,szerelemben soha nincsen igazság”.

Ezen is el lehetne vitatkozni, ám ez itt és most nem egy érzelmi  témákat feszegető rovat. Más kérdés, hogy aStorcz Botond_blog.jpg sporttal kapcsolatban is nagyon sokakról el lehet mondani, hogy szinte szerelmesek a maguk által választott sportágba. Akár több évtizedet is ,,rádobnak” az életükből azért, hogy egyszer feljussanak a legmagasabb csúcsokra is.

 Ezek az erőfeszítések nagyon sok esetben menet közben abbamaradnak. Megint másokról kiderül: nem elég tehetségesek, így hiába minden igyekezet, belőlük sem lesz világsztár. A csekély kisebbség viszont eléri célját; róluk szólnak a világversenyek tudósításai. Minimum a fél ország személyes ismerőseként vagy éppen példaképeként tartja számon ezeket a valóban kiváló sportembereket.

 Így van ez – és jól is van! – az egyik legsikeresebb olimpiai sportágunkban, a kajak-kenuban. Ki ne ismerné Kammerer Zoltánt vagy éppen Storcz Botondot? Mindketten háromszoros olimpiai bajnokok. Storcz pedig ráadásul szövetségi kapitányként szolgál korábbi sikereinek sportágában.

[…] Bővebben!

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!

A cikk folytatódik..! kattintson ide!