Egyenesen a Hungaroringre!

Egyenesen a Hungaroringre!

Július 10-én hivatalos sajtótájékoztatót tartottak a Formula 1 ENI Magyar Nagydíj szervezői. Az eseményen egy exkluzív ajánlatot tettek a Formula 1 honi szerelmeseinek.

A Formula 1 ENI Magyar Nagydíj 2012. július 29-én az ország legtávolabbi pontjáról is ingyen elérhető tömegközlekedéssel. Forma 1 vasúti jegy 9 990,- Ft (Álló Vasárnap)A jegyek megvásárolhatók az Ostermann Forma 1 Kft-nél, az ország IBUSZ irodáiban, illetve az ostermann.hu weboldalon. Belépés a Hungaroringre bármely kapun, kivéve az 5-ös kaput. A belépőjegy a 2012. 07. 26. csütörtöki boxutca-látogatásra nem érvényes. További információ az ostermann.hu weblapon illetve a 06-30-696-0391 telefonszámon.

A speciális belépőjegy a következő szolgáltatásokat tartalmazza 2012.07.29-én 0-24 óra között:

– ingyenes utazást biztosít a MÁV START Zrt. menetrend szerinti vonatain

– ingyenes utazást biztosít a Volán társaságok azon helyközi járatain, amelyek az érintett vonatokhoz biztosítják az utasok reggeli rászállítását és az esti vonatokhoz kapcsolt visszaszállítást

– ingyenes utazást biztosít a BKK metró járatain

– utazást biztosít az Árpád-híd – Mogyoród ingyenes különjáraton

– a Nyíregyháza és Miskolc felől vasúton érkezőknek Gödöllő vasútállomástól ingyenes buszjáratot biztosít a Hungaroringre

Javasoljuk, hogy Budapestre legkésőbb 9.00-9.30 körül érkezzenek meg, hogy a budapesti közlekedésre és a versenypályára történő kijutásra (a várható erős forgalmat figyelembe véve) elég idejük legyen,Az alábbi táblázat tartalmazza a nagyobb városokból Budapestre közlekedő vonatokat a reggeli órákban, illetve a futam után visszafelé induló járatokat. Javasoljuk, hogy elsősorban ezeket a járatokat vegyék igénybe.

 

Forrás: Hungaroring Sport Zrt.

A cikk folytatódik..! kattintson ide!