Ribery boldog, de nem elbizakodott

Ribery boldog, de nem elbizakodott

Ribery újra csúcsra tör.

Ribery, Ribery, Ribery – hangzott fel a mérkőzés 60. percében, amikor a közönségkedvenc újra a pályára lépett. 22 percet tudott játszani néhány héttel ezelőtt a Stuttgart ellen, most 30-at kapott.

Ribery mostanáig egy nagyon fájdalmas térdszalag-gyulladással küzdött. De egyszer minden jobbra fordul, a Bremen elleni fellépése reményt adhat a további bizakodásra. ,,Jól érzem magam és már nincsenek fájdalmaim.”

Ribery azért nem elbizakodott. Nem is csoda. Jól tudja, még várnia kell, a térde hogyan reagál az akkora terhelésre, amit egy Bundesliga meccs jelent. ,,Az utóbbi két hétben már rendesen tudtam edzeni. De nem szabad semmit se elsietnünk. Ez nagyon fontos.”

Azért Ribery nagyon élvezte, hogy szombaton újra pályára léphetett. ,,Nagyon örülök, hogy végre újra játszhattam.” A csapattársak is örömmel köszöntötték visszatérése alkalmából. ,,Franck is tudja, hogy nagyon fontos része a csapatnak. Amikor a szurkolók neki énekelne,k az természetesen jó érzéssel tölti el. Jó újra a pályán látni.” – mondta Müller.

A folyamatos edzések és pályára lépések során, szépen lassan vissza fogja magát küzdeni a kezdőcsapatba. A Róma elleni Bajnokok Ligája mérkőzés keménynek ígérkezik, ami túl korai lenne még Ribery számára. ,,Természetesen mindig játszani akarok. De ez nem elég.”  – mondta Ribery. Még egy kicsit türelemmel kell lennie. De akár jokerként is sok bosszúságot okozhat majd a Rómának. 

A cikk olvasása az fcbayernmunchen.hu weboldalon.