Serie A: a Como máris kitette sztárigazolását a keretéből!

Mint ismert, Raphael Varane az olasz élvonalban újonc Como együttesének nyári sztárigazolásaként érkezett a Serie A-ba, ahonnan egyes hírek szerint 23 percnyi játék után máris távozhat (…)

(Photo by Simone Arveda/Getty Images)

(…) A Como ugyanis kitette keretéből a világbajnok francia középhátvédet, akivel nemrég még két éves szerződést kötöttek. Az eset hátterében az olasz sportsajtó szerint egyértelműen az állhat, hogy az amúgy is sérülékeny Varane mindössze 23 perc játékidő után, augusztus 11-én, egy Sampdoria elleni Olasz Kupa találkozót követően máris a maródiak listájára került.

Az orvosi jelentések szerint a 31 esztendős játékosnak a térdével akadtak problémái, visszatérésének ideje pedig jelen állás szerint igencsak bizonytalannak tűnik… Már ha a Como színeiben lesz erre egyáltalán lehetősége Varane-nak!?

Érdekesség, hogy az olasz bajnokságban nem a Como tett egyedül hasonlót egy játékosával, hiszen a Napoli is kitette keretéből azt a Victor Osimhent, aki sem a Chelsea-hez és jelen állás szerint sem Szaúd-Arábiába nem igazolt el, így most, ahogyan mondani szokás, két szék között valóban a földön találta magát

fociclub

A Serie A: a Como máris kitette sztárigazolását a keretéből! bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.