Sólyom Team: Nem utazik a csapat Serresbe

image

A csapat készen áll ugyan a Serres Rallyra, de sajnos két fontos alkatrész nem érkezik meg időben ahhoz, hogy a Sólyom-Galbács kettős október 26-án rajthoz álljon Görögországban. A Balkan Offroad Marathon során annyira elhasználódott a HAWKIA, hogy a tartalék alkatrészek is elfogytak. Az egyedi alkatrészek gyártása elhúzódott, olyannyira, hogy a kuplung és a hátsó féltengelyek még mindig gyártás alatt vannak.

Sólyom Olivér: „Nem vagyunk szerencsések mostanában! Az Internext Rallyra külső körülmények miatt nem tudtunk menni, és most ismét egy ilyen dolog hátráltat minket. Két alkatrészünk nem készül el időben, és azok nélkül értelmetlen volna elutazni Serresbe, egy öt napos, kimerítő versenyre, hiszen a hiányzó alkatrészek miatt könnyen ki is eshetnénk. Rettenetesen sajnálom, mert nagyon vártuk a Serres Rallyt, szeretjük a görög versenyeket. Így az utolsó versenyünk a november végi Athen 24h lesz.”

A 2011-es Balkán Kupa utolsó futamának, az Athen 24h-nak a Sólyom Team a bajnokság T1 kategóriájának 2. helyéről vág neki, november 26-27-én.